Over Erik…

Ik ben Erik. Ik hou van unieke spullen. Spullen die heel gewoon kunnen zijn maar ook altijd iets bijzonders hebben en die je niet overal tegenkomt! Je vindt op deze site allemaal leuke dingen voor thuis. De voorwerpen komen overal vandaan. In originele staat of compleet gerestyled, één ding hebben ze gemeen: allemaal uniek!

Wat begonnen is als een hobby is in januari 2019 mijn werk geworden. Ik geef gebruikte kasten een tweede leven. Soms geeft een nieuw kleurtje een kast al een totaal andere uitstraling. Soms is er meer nodig en restaureer ik met veel plezier iets. Het uitdenken van de mooiste oplossing vind ik leuk om te doen. Soms mislukt dat, vaak lukt dat goed. 

Sinds ik (weer) in Zwolle woon heb ik de mogelijkheid om uitgebreid te klussen in een ruime schuur. In mei 2019 is daar een Atelier bijgekomen en in april 2020 een volledige webshop. 

Ik heb een zwak voor kastjes. Kastjes met laden zijn mijn favoriet… of zonder een laatje maar met deurtjes of een klepje. Kastjes met poten of juist weer zonder poten. Mijn huis staat vol met kastjes… in alle formaten en kleuren. Kastjes zijn leuk! ?

Ik heb een zwak voor kringlopen. En dan vooral voor de unieke spullen die ze soms zomaar ergens tussen hebben liggen. Heerlijk struinen op zaterdagmiddag en dan na uren thuiskomen met maar 1 dingetje. En die unieke dingetjes vind je hier! Kringlopen zijn leuk! ?

Wil je in het bezit komen van de unieke én betaalbare voorwerpen die op deze site staan? In de webshop vind je een overzicht van alles wat te koop is. Of stuur een mail naar info@ditiserik.nl. Alle items zijn echt uniek; dat wat je ziet krijg je ook.

Live zien? Dat kan! Van harte welkom in het Atelier! Ik help je graag.

Met vriendelijke groet,

Erik

 

100%
Uniek

Elke kast die ik restyle is uniek. De kleuren van Dit is Erik kom je namelijk nergens anders tegen. Ik laat ze speciaal mengen om een unieke kleur te krijgen. De matte uitstraling geven de kast ook nog eens een bijzondere uitstraling. Kijk bij mijn verf voor een overzicht van alle kleuren.

100%
Keurig

Elke kast wordt zo netjes mogelijk afgewerkt. Natuurlijk blijft de oude uitstraling behouden, maar je mag verwachten dat de verf keurig is aangebracht en dat aan elk detail is gedacht. 

100%
Erik

Uniek en keurig afgewerkt. Dat zijn de kasten van Erik! Pas als jij tevreden bent, ben ik dat ook!

Dit is Erik

Opgegroeid in het prachtige kleine Brinkdorp Den Ham en volwassen geworden in de ‘grote’ stad Zwolle.
Als kleine jongen op de boerderij van pa en ma zat het creatieve er al vroeg in. Terecht merkte opa al vroeg op ‘er zit niks geen boer in’. En dat klopt. Ik hou meer van creatieve dingen. In alle dingen om me heen zie ik mogelijkheden. Soms komen al die mogelijkheden totaal niet uit de verf.. maar met een beetje geduld, aandacht en een creatief plan, kom ik vaak erg ver.
Toen ik mijn plek in Zwolle vond, begon mijn liefde voor oude spullen steeds meer vorm te krijgen. Van leuke tweedehands spulletjes verkopen via Marktplaats ging het over in het pimpen van allerlei dingen. De laatste jaren heb ik me toegelegd op het restylen van kasten. Er kwam een eigen verflijn, handige klusspullen, prachtige kastknoppen en nieuwe interieur accessoires. Een hobby werd uiteindelijk een bron van inkomsten. En met veel plezier werk ik bijna dagelijks aan deze leuke projecten!

Dit is wat klanten over Erik zeggen…

“super fijne verf zeg!”
– Aline –

“Wat heb je de kast mooi afgewerkt Erik! Ik ben er echt superblij mee! Bedankt!”

– Kristian –

“Die mooie kastknoppen van jou hebben een plekje gekregen op onze kast! We zijn er blij mee. Bedankt Erik voor de fijne samenwerking!”

 

– Joke – 

Dit is wat Erik doet

Wat begonnen is als een hobby, is inmiddels uitgegroeid tot een mooi bedrijf. In de loop van de tijd heb ik mij gespecialiseerd in een aantal zaken. Hier zie je waar ik mijn tijd aan besteed. En zoals het allemaal ooit is begonnen: altijd op zoek naar iets nieuws! Dus daag me uit! 🙂

 

Groet van Erik

  • Restylen van eigen kasten
  • Restylen van opdrachten
  • Refreshen van originele kasten
Winkelmand