Het Atelier

Op 10 mei 2019 is Atelier Dit is Erik geopend. Op de benedenverdieping van Thomas a Kempisstraat 107 werk ik dagelijks aan het restylen van kasten. Het Atelier is elke vrijdag en zaterdag geopend van 10 – 17 uur of op afspraak. Je bent van harte welkom om te komen kletsen over kasten, hun model, de kleuren en hoe dat ene kastje zou passen in jouw interieur. Natuurlijk hoeft het niet altijd over kasten te gaan en is een goed gesprek ook leuk. De koffie staat klaar!

Het atelier is geen standaard winkel. Als je langskomt zul je ontdekken dat voor in het Atelier de kasten die klaar zijn keurig netjes bij elkaar staan. Achter in het  atelier zie je ook de kasten staan waar ik op dit moment aan werk. Het grovere werk doe ik in de werkplaats. Het fijnere werk vindt dus gewoon in het Atelier plaats. Kom gerust eens kijken of er tussen deze kasten iets zit wat bij jou past. Het mooie is dat je bij de kasten waar ik nog aan werk de kleuren zelf kunt kiezen. In de verfkast hangt van iedere kleur een latje met daarop een voorbeeld van de kleur. De verf is ook te koop in blikken van 500 ml.

Ik ontmoet je graag in het Atelier. Welkom!

Gratis parkeren voor bezoekers:
In de Thomas a Kempisstraat, waar het Atelier is gevestigd, kun je alleen betaald parkeren.
In de straat achter het Atelier (Berkumstraat) is er de mogelijkheid om te parkeren met een (bezoekers)vergunning. Als gast van Erik kun je tijdens je tijdens je bezoek gebruik maken van gratis parkeren. Geef je nummerbord door en ik zorg er voor dat je in het parkeersysteem van de Gemeente Zwolle komt te staan.  

Winkelmand