Bestel- / bezorg- en retourservice 

Bestel- / bezorg- en retourservice

Heb je iets leuks gezien op de site? Kom langs in het Atelier, ik help je graag. Of bestel via de webshop om te laten bezorgen of af te halen in het Atelier. Hoe het werkt lees je hier.

Het Atelier vind je in Zwolle aan de Thomas a Kempisstraat 107 (8021 BL).
Openingstijden: vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op andere dagen is bezoek op afspraak mogelijk. Van harte welkom!

Bestellen & afhalen. 
Let op! De ‘webshop only’ artikelen zijn niet aanwezig in het Atelier. Deze artikelen kun je alleen via de webshop bestellen. Je kunt kiezen voor ‘bezorgen’ en voor ‘afhalen’. 
Afhalen kan elke dag van de week. Je krijgt een bericht van mij als de bestelling voor je klaar staat. Heb je een voorkeur voor een afhaalmoment dan kun je dit tijdens het bestellen aangeven bij ‘opmerkingen’. Eventueel kun je ter plekke nog dingen wijzigen in je bestelling.

Bestellen & laten bezorgen op afstand.
Via de webshop kun je een product bestellen. Je kunt vervolgens kiezen om het product thuis te laten bezorgen.
* Bezorgen kleine producten: 
Verf, woonaccessoires en andere kleine artikelen worden verstuurd als pakket. Ik verstuur via DPD en DHL. Vanaf een besteding van € 50,- is bezorgen gratis. Wil je voor minder besteden dan betaal je een deel van de bezorgkosten, namelijk € 4.95. In het online bestelgedeelte worden deze kosten automatisch toegevoegd.
* Bezorgen grote artikelen en kasten:
Grote artikelen, zoals vloerlampen en kasten worden op afspraak door mij zelf bezorgd. Zo zorgen we er voor dat bijvoorbeeld een kast keurig netjes bij je wordt afgeleverd. Bezorgen is mogelijk in heel Nederland. Binnen ongeveer 20 kilometer vanaf Zwolle is het bezorgen gratis. Daarbuiten bedragen de bezorgenkosten € 49,-
Twijfel je of je binnen de 20 kilometer woont, informeer dan vrijblijvend. Dit kun je doen door onderstaand reactieformulier in te vullen of te appen/bellen met 06-13486753.

Bestellen & bezorgen in Belgie.
Woon je in Belgie? Ook dan kun je gewoon bestellen bij Erik. Helaas is het nog niet mogelijk om je betaling dan via de website te laten verlopen. 
Het bestellen kan via deze website. Aan het eind van je bestelling kies je voor ‘afhalen in Zwolle’. Er wordt dan niet gevraagd om een betaling. Geef bij de opmerkingen aan dat je in Belgie woont. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Je ontvangt via E-mail een factuur. Zodra je deze hebt betaald verstuur ik de bestelde artikelen naar je toe. De kosten van verzenden zijn € 12,50 voor een pakket en € 85,- voor grote artikelen of een kast.

Levertijd
Ik streef er naar om producten te (laten) bezorgen binnen 1 – 3 werkdagen.

Eerst zien?
In verband met de beperkte ruimte staan niet alle producten in het Atelier. Dit zijn de artikelen met het label ‘webshop only’. Twijfel je over een artikel. Bestel het gerust via de website. Ik zet het voor je klaar in het Atelier en jij kunt geheel vrijblijvend komen kijken. Voel je niet bezwaard al je ter plekke de bestelling annuleert. Ik wil graag dat je tevreden bent. 
Het Atelier is elke vrijdag en zaterdag geopend van 10 tot 17 uur. Op andere dagen is een afspraak mogelijk. Wil je dat ik een kast of ander product even voor je reserveer? Gebruik onderstaand reactieformulier of bel/Whatsapp met 06-13486753. Ik reserveer vrijblijvend spullen tot ongeveer een week.

Retourneren
Iets retoursturen? Dat is geen enkel probleem. Ik wil graag dat je tevreden bent. Je krijgt je geld terug! Het kan gebeuren dat een artikel net niet helemaal is wat je er van had verwacht. Je mag je dit dan retourneren binnen 14 dagen na factuurdatum. Dit doe je door een mail te sturen naar info@ditiserik.nl . Zet in de mail welke producten je retour wil sturen. Je ontvangt dan per mail een retourformulier met de adresgegevens. Ik neem retourzendingen alleen in behandeling als het product in originele staat is. Wanneer een product beschadigd of gebruikt is, accepteer ik deze niet terug en wordt het product naar je teruggestuurd. 

De kosten  van retour en het risico van verzenden bij de retournering zijn voor eigen rekening.
Dit terugsturen gaat via een DHL servicepunt, de kosten voor jou zijn € 4,50. (de eventuele eerste verzendkosten krijg je wel terug!) Wanneer je meerdere producten wil retourneren, graag in één zending terug sturen. Je dient na ontvangst van het retourformulier de producten binnen 14 dagen te retourneren. Het bedrag wordt na ontvangst van de retourzending binnen 5 werkdagen teruggestort op je rekeningnummer.

Vragen?
Heb je wensen of vragen over producten, het bestellen of het afhalen? Mail, app of bel gerust! Samen komen we er vast uit!

Met vriendelijke groet, 
Erik