Bestel- / bezorg- en retourservice 

Bestel- / bezorg- en retourservice

Heb je iets leuks gezien op de site? En wil je in het bezit komen van deze mooie spullen? Je kunt via ‘online winkelen’ makkelijk iets bestellen in de webshop of kom langs in het Atelier! Hoe werkt het allemaal? Dat lees je hier.

Het Atelier vind je in Zwolle. Vanaf hier worden bestellingen verstuurd.

Bestellen & laten bezorgen op afstand.
Via de website kun je een product bestellen. Je kunt vervolgens kiezen om het product te laten bezorgen.

Bezorgen kleine producten: 
Verf, woonaccessoires en andere kleine artikelen worden verstuurd als pakket. Ik verstuur via DPD en DHL. Vanaf een besteding van € 50,- is bezorgen gratis. Wil je voor minder besteden dan betaal je een deel van de bezorgkosten, namelijk € 4.95. In het online bestelgedeelte worden deze kosten automatisch toegevoegd.

Bezorgen grote artikelen en kasten:
Grote artikelen, zoals vloerlampen en kasten worden op afspraak door mij zelf bezorgd. Zo zorgen we er voor dat bijvoorbeeld een kast keurig netjes bij je wordt afgeleverd. Bezorgen is mogelijk in heel Nederland. De kosten van het bezorgen zijn afhankelijk van het aantal kilometers en het bedrag dat je besteedt. Wil je iets groots bestellen en woon je niet in de buurt van Zwolle? Informeer vrijblijvend naar de bezorgkosten. Dit kun je doen door onderstaand reactieformulier in te vullen of te appen/bellen met 06-13486753. 

Bestellen & laten bezorgen in de regio
In de regio bezorg ik gratis. Je kunt tijdens het bestelproces voor deze optie kiezen. Er is op dit moment geen minimum bestedingsbedrag voor deze bezorgoptie. Eventueel kun je vrijwillig kiezen voor de bezorgkosten van € 4,95. De regio is ongeveer 30 km rondom Zwolle. Ik bezorg meestal op vaste dagen maar kan hier vanaf wijken als ik toch bij je in de buurt ben of kom.

Maandag: Berkum, Nieuwleusen, Oudleusen, Ommen, Dalfsen, Den Ham, Hardenberg.
Dinsdag: Aa-landen, Stadshagen, Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis, Kampen.
Woensdag: Zwolle-Zuid, Heino, Wijhe, Raalte, Olst.
Donderdag: Wapenveld, Heerde, Wezep, Oldebroek
Vrijdag: Rouveen, Staphorst, Meppel, Steenwijk.
Twijfel je of ik ook bij jou gratis bezorg informeer dan vrijblijvend via onderstaand reactieformulier of bel/Whatsapp met 06-13486753.

Bestellen & afhalen. 
Je kunt je bestelling op afspraak afhalen in het Atelier in Zwolle. Dit kan elke dag van de week, meestal ook ‘s avonds. Het adres is: Thomas a Kempisstraat 107, 8021 BL Zwolle. In het bestelgedeelte van de website kun je kiezen voor ‘afhalen’. Je krijgt een bericht van mij als de bestelling voor je klaar staat. Heb je een voorkeur voor een afhaalmoment dan kun je dit tijdens het bestellen aangeven. Tijdens de openingstijden van het Atelier is het sowieso altijd mogelijk om langs te komen en af te halen.

Levertijd
Ik streef er naar om producten te (laten) bezorgen binnen 1 – 3 werkdagen.

Eerst zien?
In verband met de beperkte ruimte staan niet alle producten in het Atelier. Dit geldt zowel voor kasten als voor woonaccessoires. Wil je er zeker van zijn dat een product in het Atelier aanwezig is dan kun je het beste even contact met me opnemen. Ik zet dan het product voor je klaar en jij kunt geheel vrijblijvend komen kijken.
Het Atelier is elke donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 10 tot 17 uur. Op andere dagen is een afspraak mogelijk. Wil je dat ik een kast of ander product even voor je reserveer? Gebruik onderstaand reactieformulier of bel/Whatsapp met 06-13486753. Ik reserveer vrijblijvend spullen tot ongeveer een week.

Retourneren
Iets retoursturen? Dat is geen enkel probleem. Je krijgt je geld terug!
Het kan gebeuren dat een artikel net niet helemaal is wat je er van had verwacht. Je mag je dit dan retourneren binnen 14 dagen na factuurdatum. Dit doe je door een mail te sturen naar
info@ditiserik.nl . Zet in de mail welke producten je retour wil sturen. Je ontvangt dan per mail een retourformulier met de adresgegevens. Ik neem retourzendingen alleen in behandeling als het product in originele staat is. Wanneer een product beschadigd of gebruikt is, accepteer ik deze niet terug en wordt het product naar je teruggestuurd.

De retour kosten en het risico van verzenden bij de retournering zijn voor eigen rekening.
Dit terugsturen gaat via een DHL servicepunt, de kosten voor jou zijn € 4,50.
Wanneer je meerdere producten wil retourneren, graag in één zending terug sturen. Je dient na ontvangst van het retourformulier de producten binnen 14 dagen te retourneren.
Het bedrag wordt na ontvangst van de retourzending binnen 5 werkdagen teruggestort op je rekeningnummer.

Vragen?
Heb je wensen of vragen over producten, het bestellen of het afhalen? Mail, app of bel gerust! Samen komen we er vast uit!

Met vriendelijke groet, 
Erik