Bestel- / bezorg- en retourservice 

Heb je iets leuks gezien op de site? En wil je in het bezit komen van deze mooie spullen? Je kunt via het online winkelen makkelijk iets bestellen of kom langs in het Atelier! Hoe werkt het allemaal? Dat lees je hier.

Bestellen
Via de website kun je een product bestellen. Je kunt vervolgens kiezen om het product te laten bezorgen of om het af te halen.

Bezorgen (€ 4,95 of € 49,50)
Verf, woonaccessoires en andere kleine artikelen worden verstuurd als pakket. Ik verstuur via DHL. De kosten hiervan bedragen € 4.95. In het online bestelgedeelte worden deze kosten automatisch toegevoegd.  

Kasten worden op afspraak door mij zelf bezorgd. Zo zorgen we er voor dat de kast keurig netjes bij je wordt afgeleverd. De kosten hiervan bedragen
€ 49,50. Bezorging op de Waddeneilanden is alleen in overleg mogelijk. Neem hiervoor contact met mij op via info@ditiserik.nl of app/bel met 06-13486753.

Afhalen (gratis)
Je kunt je bestelling op afspraak afhalen in het Atelier in Zwolle. Dit kan elke dag van de week. Het adres is: Thomas a Kempisstraat 107, 8021 BL Zwolle. In het bestelgedeelte van de website kun je kiezen voor ‘afhalen’. Ik neem vervolgens contact met je op voor het maken van een afspraak. Het Atelier is elke zaterdag geopend, dus dan is afhalen ook altijd mogelijk. Je kunt eventuele wensen vermelden bij de opmerkingen tijdens het bestellen.

Levertijd
Ik streef er naar om producten te (laten) bezorgen binnen 1 – 3 werkdagen.

Eerst zien?
Alle producten kun je bekijken in het Atelier. Het Atelier is elke zaterdag open van 10.00 tot 16.00 uur. Op andere dagen is een afspraak mogelijk. Wil je dat ik een kast of ander product even voor je reserveer. Mail, app of bel gerust. Ik reserveer vrijblijvend spullen tot de eerst volgende zaterdag.

Retourneren
Het kan gebeuren dat een artikel net niet helemaal is wat je er van had verwacht. Je mag je dit dan retourneren binnen 14 dagen na factuurdatum. Dit doe je door een mail te sturen naar info@ditiserik.nl . Zet in de mail welke producten je retour wil sturen. Je ontvangt dan per mail een retourformulier met de adresgegevens. Ik neem retourzendingen alleen in behandeling als het product in originele staat is. Wanneer een product beschadigd of gebruikt is, accepteer ik deze niet terug en wordt het product naar je teruggestuurd.
De retour kosten en het risico van verzenden bij de retournering zijn voor eigen rekening. Wanneer je meerdere producten wil retourneren, graag in één zending terug sturen. Je dient na ontvangst van het retourformulier de producten binnen 14 dagen te retourneren. 
Het bedrag wordt na ontvangst van de retourzending binnen 5 werkdagen teruggestort op je rekeningnummer.

Vragen?
Heb je wensen of vragen over producten, het bestellen of het afhalen? Mail, app of bel gerust! Samen komen we er vast uit! J