Sale in de tuin

Save the date 🙂
Sale in de Tuin 2023:
Vrijdag 8 en Zaterdag 9 september

SALE in de tuin is een jaarlijks terugkerend evenement(je) in de tuin van Atelier Dit is Erik.
SALE in de tuin is meer een uit de hand gelopen hobby dan een bedrijfsmatig iets. 
Het hele jaar door verzamel ik namelijk de mooiste vintage items. Ze komen overal vandaan. Ik vind het leuk om door kringlopen te lopen, rommelmarkten af te struinen en een garagesale te bezoeken. Ik pik er de leukste spullen tussenuit en maak ze weer schoon en fris. Voor leuke prijsjes zijn ze te koop tijdens SALE in de Tuin. 

In 2023 is de volgende SALE in de tuin. De datum is bekend! Op vrijdag 8 en zaterdag 9 september wordt de tuin van Atelier Dit is Erik weer gezellig ingericht met de leukste vintage koopjes. Volg SALE in de tuin en Atelier Dit is Erik op Facebook of Instagram en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. 

In 2019 werd de eerste SALE in de Tuin gehouden. Na twee jaar van afwezigheid door Corona kreeg het in 2022 een tweede editie. En beide waren zeer geslaagd. Dus ik ben al flink aan het verzamelen voor de SALE in 2023.
Ook in 2023 wordt de hele tuin gezellig aangekleed met leuke vintage en brocante spullen. En in het Atelier houden we een supergave uitverkoop van nieuwe woonaccessoires!

Let op! De SALE gaat alleen door als het mooi weer is! Kijk voor je vertrek op deze website.  

Groet van Erik

Ps. volg SALE in de Tuin op Instagram! 
www.instagram.com/saleindetuin

Winkelmand