Dit is Erik

merken

overzicht

Dit zijn de merken van Erik!

Bijna elk product van mij heeft een merk. Een merknaam maakt duidelijk waar het product vandaan komt, hoe het is gemaakt en welke kwaliteitseisen je aan een product kunt stellen.
Ik ben niet van de dure merken… maar wel van merken die ergens voor staan. Je zou denken dat daar een prijskaartje aan hangt. Ik heb er voor gezorgd dat je naast zekerheid en kwaliteit van een merk, je mijn spullen ook voor een leuke prijs kunt aanschaffen. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!  

 

Dit is Erik

Ik begin natuurlijk met mijn eigen merk. Een eigen merk? Yep!
Producten van Dit is Erik zijn gerestylde spullen. Ik werk het merendeel aan kasten. Deze haal ik overal vandaan. Na een zorgvuldige inspectie en reiniging wordt de kast gerestyled in mijn eigen kleuren. Naast kasten vind ik het leuk om woonaccessoires te pimpen. Soms geeft een iets andere look het product weer een hippe uitstraling.
Dit is Erik producten zijn uniek en perfect afgewerkt! Alle producten van Dit is Erik vind je in het Atelier in Zwolle en hier op de website.

 

Housevitamin

Scandinavisch en industrieel design en grappige items met lef: Housevitamin is in the house!
Housevitamin is een nieuw Nederlands interieurlabel voor hippe klein meubels en accessoires. Eigenaresse Mischa vertelt; ““We hebben net een tikje meer lef en weten wat er op interieurgebied speelt. Daar hebben we onze klankborden voor. En vriendinnen met een goede smaak.”
Housevitamin heeft een breed aanbod van o.a. handlettering kaarten met gedurfde quotes, mooie opbergmeubels, manden en andere hippe deco materialen met hier en daar een ‘touch of urban’. Opvallend is de mix & match in het assortiment: alles is goed met elkaar te combineren.

 

Kolony

Kolony is een eigenzinnig merk met een brede collectie woonaccessoires. Het merk Kolony is uniek en onderscheidend, dit komt door de onafhankelijkheid van het merkDoor deze onafhankelijkheid kunnen ze hun eigen hand leggen aan de trends en artikelen en krijgt het product de unieke Kolony uitstraling’Dus bent u al een tijd op zoek naar dat ene speciale item? Dan bent u met Kolony aan het juiste adres.  

 

Artemio

Een prachtig merk met supergave spullen. Allemaal items gericht op de Do It YourselfKolony is een eigenzinnig merk met een brede collectie woonaccessoires. Het merk Kolony is uniek en onderscheidend, dit komt door de onafhankelijkheid van het merkDoor deze onafhankelijkheid kunnen ze hun eigen hand leggen aan de trends en artikelen en krijgt het product de unieke Kolony uitstraling’Dus bent u al een tijd op zoek naar dat ene speciale item? Dan bent u met Kolony aan het juiste adres.  

 

Clayre & Eef

 

 

Esschert Design

 

Winkelmand