Dit is Erik

fusion verf

fusion Mineral Paint!

unieke verf.

Ik ben dealer van het Canadese verfmerk Fusion Mineral Paint. Een revolutionaire meubelverf! Voorbehandelen gaat erg snel en het eindresultaat is verbluffend. 

Hieronder vind je alle kleuren. Bij de meeste kleuren vind je ook een voorbeeld van hoe de kleur er op meubels uitziet. 

Fusion Mineral Paint

Ingebouwde beschermlaag – Uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid – Milieuvriendelijk.

De Canadese fabrikant van Fusion, Homestead House Paint Company, maakt al 25 jaar milieuvriendelijke acrylaatverf, ook voor meubels. Na 25 jaar van aanpassen en bijsturen, ontwikkelden ze met Fusion een unieke formule. Een spectaculair duurzame meubelverf: uitzonderlijk goede hechting, eenvoudig aan te brengen, zeer milieuvriendelijke samenstelling, laag aan VOS. Deze 100% acrylaatverf heeft een ingebouwde beschermlaag en vraagt slechts een beperkte voorbereiding.

Van grondlaag tot afwerking: alles in één verf!

Inderdaad, van grondlaag tot afwerking, zelfs decoratieve afwerking, alles kan met Fusion Mineral Paint. Omdat de verf een ingebouwde beschermlaag heeft, is het niet nodig om een wax of vernis aan te brengen. De verf is immers niet poreus. Bovendien heeft Fusion ook een collectie van gebruiksvriendelijke producten voor allerlei decoratieve verftechnieken, die je meubel nét dat iets meer geven!

Hoe aan te brengen?: Na een beperkte voorbereiding , is het met de Old Red Barn kwasten heel eenvoudig om Fusion aan te brengen. Het is een zelf-nivellerende verf en er zijn nauwelijks kwaststrepen zichtbaar.  Fusion voelt droog aan na 2 uur. Je kan een tweede laag aanbrengen na 2 tot 4u.

Duurzaamheid: Zodra Fusion is uitgehard, krijg je een heel duurzame en harde afwerking zonder dat je een wax moet aanbrengen. Wil je je meubel extra glans geven, dan kan je natuurlijk nog een wax aanbrengen. Fusion heeft ook een hele collectie van producten voor extra decoratieve afwerkingen.

Doorschuren: Fusion is heel gemakkelijk in gebruik en je kunt dan ook gemakkelijk doorschuren. Omdat de verf zo hard en duurzaam wordt nadat ze is uitgehard, raden we aan om al door te schuren nadat de verf droog aanvoelt.

Dekking: Fusion heeft een uitstekende dekking van 7m² per halve liter (14m² per liter). Meestal heb je slechts één tot twee lagen nodig voor een goede dekking. 

In het stappenplan op deze website lees je meer over hoe je jouw project tot een succes kunt maken. Klik hier om naar het stappenplan te gaan.

Winkelmand