Kast laten restylen door Erik

Wil jij je kast een nieuwe look geven? Ik ga graag voor je aan de slag!

Hoe werkt het?

Neem vrijblijvend contact met me op via Whatsapp, e-mail of telefoon. 
Ik ontvang graag even een foto van de kast en de afmetingen. Dat hoeft geen mooi gestylde foto te zijn. De foto is voor mij bedoeld om in te schatten hoeveel tijd de klus gaat kosten.
Als je in je app of e-mail kort aangeeft wat je wensen zijn dan laat ik zo spoedig mogelijk weten of ik mogelijkheden zie en voor welke prijs ik de klus kan verzorgen.

Als deze prijsindicatie je iets lijkt maken we een afspraak. Je bent van harte welkom in het Atelier in Zwolle. Maar ook op afstand is alles prima te regelen. Samen bekijken we de kast nog een keer en bespreken we je wensen. Geef gewoon aan wat je denkt, waar je over twijfelt en welk eindresultaat je voor ogen ziet. En als je niets weet dan brainstormen we samen over wat er allemaal mogelijk is. (vind ik leuk)

Als je wensen duidelijk zijn dan maak ik een offerte waarin ik aangeef wat ik allemaal ga doen en op welke termijn ik de kast kan renoveren. Als je de prijsopgaaf hebt gekregen mag je gerust je tijd nemen om er over na te denken. Als je akkoord hebt gegeven ga ik voor je aan de slag. 

Ik heb er zin in! 🙂 
Samen maken we er een mooi project van!

Met vriendelijke groet, 
Erik

 

 

Ps.

Geen kast staan? Maar wel wensen?
Op de site zie je al veel ‘kant en klare’ kasten. Ze zijn al gerestaureerd en kunnen op korte termijn al bij je thuis staan. Op de website vind je ook een aantal kasten waarvan jij de eindkleur nog kunt bepalen. De kasten zijn al gereinigd en voorzien van een laag grondverf. Als jij een kleur hebt gekozen ga ik voor je aan de slag. Binnen enkele weken heb je dan een ‘nieuwe’ oude kast in huis.

Alleen kasten?
Nee hoor…. maar ik vind kasten interessant. Hoe dat kan weet ik niet. Steeds weer merk ik dat aan elke kast een verhaal vast zit. Vaak vindt de eigenaar van de kast het verhaal niet heel spectaculair. Toch is elk verhaal weer leuk en bijzonder om te horen.

“We hebben deze boerderij gekocht en de oude eigenaren hebben deze oude kast achtergelaten. Hij ziet er nu niet uit… kun je hier ook wat mee?”

Jazeker, daar kan ik dus wel iets meee! Soms is een vakkundige schoonmaakbeurt en het ophalen van de oude kleur al genoeg om de kast een compleet nieuwe look te geven. Soms is er iets meer voor nodig. Een nieuwe verflaag in een eigentijdse kleur kan dan een prachtig resultaat geven.

We hebben eigenlijk geen kast met een verhaal,
maar een lamp met een verhaal.
Doe je ook lampen?
De lamp was van Oma.

Ook dat is mogelijk. Of het nu een grote of kleine kast is, zelfs een houten lamp renoveren is mogelijk. Ik denk graag met je mee.

 

 

Winkelmand