fijne verf van

Dit is erik

verkrijgbaar in 18 kleuren!

Die verf (Dit is Erik verf)

Mijn kasten restyle ik in verschillende kleuren. De kleuren laat ik zelf maken. Een druppeltje van deze kleur en een druppeltje van dat kleurtje. Samen worden het unieke kleuren. De kleur maakt de kast. Een kleur geeft de kast z’n karakter. Al mijn kleuren hebben karakternamen. Welk karakter wil je jouw kast geven?
 

  • Verkrijgbaar in mat en zijdeglans.
  • 18 unieke kleuren!

Technische informatie over de verf:
De verf is een kwalitatief hoogstaande verfsoort en rechtstreeks afkomstig van de verfgroothandel. De verf is op waterbasis en daardoor makkelijk te verwerken. Krasvast en een goede hechting zorgen ervoor dat de verf goed geschikt is voor meubels.

Werkadvies:
Stap 1. Reinigen
Welk meubel je ook wilt restylen. Alles begint met het reinigen. Je verwijderd daarmee vuiligheid en ontvet het meubel. Hierdoor zal de verf beter hechten. Gebruik hiervoor een ontvettingsmiddel (bv. St Marc)

Stap 2. Schuren.
Het licht schuren (dof maken) van de ondergrond is verstandig om te doen. Misschien niet het leukste karweitje, maar daardoor heb je wel een duurzaam eindresultaat. De verf zal beter blijven hechten.

Stap 3. Grondverf
Vervolgens kan het meubel in de grondverf worden gezet. Elke grondverf is hiervoor geschikt. Ook de grondverf is verkrijgbaar bij Dit is Erik.

Stap 4. Aflakken.
Na de grondverf gaat het echte werk beginnen. Soms is 1 (lak)verflaag al voldoende. Vaak zijn er twee lagen nodig om een goede dekking te krijgen.

Het eindresultaat zal prachtig zijn! Het meubel kan weer jaren mee! Het schoonmaken kan het beste met een vochtige doek gedaan worden. Een licht schoonmaakmiddel is prima te gebruiken. Vooral bij de donkere kleuren is het mooi om na te vegen met een droge doek. Op deze manier voorkom je zichtbare watervegen. Uiteraard kan de verf prima tegen een beetje water! ?