Dit is Erik

makkelijke moestuin

in de tuin van het atelier

Je eigen groente uit je eigen tuintje. 

Verse groente en kruiden uit je eigen tuin gebruiken voor een heerlijke maaltijd. Dat is toch een superleuk?!
Ik geniet in ieder geval volop van het zelf kweken van groente en kruiden. Het buiten bezig zijn en van een klein zaadje iets moois en lekkers kweken geeft me ontspanning en veel voldoening.  
In de tuin achter het Atelier heb ik al een aantal jaren een kleine moestuin. Sinds dit jaar ben ik verkooppunt van Makkelijke Moestuin. Op deze pagina vind je alle producten die ik  rond het tuinleven verkoop en uit voorraad kan leveren. Alle producten van de Makkelijke Moestuin kun je vrijblijvend bekijken en eventueel gelijk meenemen. 
Vind je het leuk om mijn hobby te volgen? Op Instagram en Facebook post ik regelmatig iets. Zoek naar ‘makkelijke moestuin zwolle’.    

Groet van Erik

Whatsapp: 06-13486753
E-mail: info@ditiserik.nl

Woon je in de regio van Zwolle? En bestel je een Makkelijke Moestuinbak via mij? En laat je deze door mij vullen met de MM-mix? Dan zet ik hem gratis voor je in elkaar en kom ik hem bij je brengen.
Meer weten? Vragen?
Stuur me gerust een berichtje.
Groet van Erik 🙂

*buiten regio Zwolle tegen km-vergoeding

Kies voor afhalen in Zwolle of voor verzending.
– Losse zakjes zaden: € 3,95 (via brievenbus)
– Pakketpost: € 5,50 (dhl punt) € 6,50 (thuisbezorging)
Gratis bezorging bij besteding vanaf € 45,-
Makkelijke Moestuin Mix en Bakken uitsluitend afhalen, bezorging in de regio of tegen km-vergoeding. Informeer vrijblijvend! Ik help je graag. Bij het afrekenen worden de bezorgkosten weergegeven en kun je kiezen.

Winkelmand