Dit is Erik

Ikea Hack

bij je thuis bezorgd!

Erik verzorgt de klus graag voor je.

Ben je op zoek naar de Ikea Ivar kast in een eigen gekozen kleur? Hier lees je er alles over.
Met de Ikea Ivar Hack krijg je een prachtige kast in je eigen stijl. Maak je eigen combinatie en kies je kleur. In mijn werkplaats maak ik er vervolgens iets moois van. Op verzoek kom ik de kast compleet en gemonteerd bij je afleveren. Hoe het werkt? Op deze pagina lees je er alles over. 

Groet van Erik

Ivar in het Atelier.

Het idee kwam eigenlijk na een klein frustratiemomentje… en een kop koffie. In het Atelier wil ik mijn gerestylde kasten goed tot hun recht laten komen. Tegelijk hebben alle woonaccessoires, blank houten diy-spullen en de fijne geuren van Mijn Stijl ook een mooie plek nodig. Tot het Ikea Hack idee kwam presenteerde ik alles in en op mijn gerestylde kasten. Het gebeurde regelmatig dat ik net een nieuwe vitrinekast vol met mooie accessoires neerzette… de kast een paar dagen later werd verkocht. Super leuk natuurlijk… maar alle woonspullen moesten weer… je snapt het frustratiemomentje vast! De oplossing vond ik in Ivar. Een gave kastenserie die ik helemaal naar mijn hand heb gezet. En dat kan ik ook voor jou verzorgen!  

Dit is Ivar…

De kasten…

De serie Ivar past helemaal bij Atelier Dit is Erik: Massief houten onderdelen. Stevig, robuust en verantwoord. Daarnaast is de Ivar serie ook nog heel veelzijdig: Van kasten met deuren die kunnen draaien tot schuifdeuren. Van mooie strakke onderstellen tot aan vakkenkasten en schuiflades. Je kiest de items die bij jouw wensen passen. Het onbehandelde hout van Ivar is zeer geschikt om te verven. Uiteraard kun je deze klus zelf doen. Kom je tijd te kort of wil je het gewoon graag uitbesteden…. ik verzorg deze klus graag voor je.  

Zo werkt het…

Op de website van Ikea kies je jouw Ivar items. Als je de juiste samenstelling hebt uitgekozen kies je bij Erik een kleur. Een kleur die past bij jou en je interieur. Je kunt kiezen uit alle kleuren van Fusion Mineral Paint en Milk Paint.

De Fusion verflijn bestaat uit meer dan 75 kleuren die zich kenmerken door een prachtige matte uitstraling met heel iets een mat glansje. Uniek!

De kleuren Milk Paint zijn echt bijzonder. Fusion Milk Paint heeft ruim 30 prachtige hippe kleuren. Homestead House heeft meer dan 20 historische kleuren. 

In het Atelier in Zwolle vind je alle kleuren op een kast of op een kleurplank. Kom vrijblijvend kijken!

Online kun je ook kleurstalen bestellen. Dit zijn houten plankjes waar met de hand de verfkleur op is aangebracht. Zo krijg je een mooie indruk van de kleur. Zet de plankjes op de plek waar de kast komt en bekijk op elk moment van de dag wat lichtinval met de kleur doet. De kleurstalen bestel je in de webshop voor slechts € 0,95

Afhalen of laten bezorgen.

De door jouw samengestelde Ivar kastenserie wordt door Erik bij Ikea gehaald en in de werkplaats worden alle onderdelen geverfd in de door jou gekozen kleur.

Je kunt je samengestelde Ivar kast als bouwpakket afhalen in het Atelier in Zwolle of in de werkplaats in Den Ham. 
Het laten bezorgen bij je thuis is ook mogelijk. Hiervoor worden bezorgkosten en een kilometervergoeding in rekening gebracht. De kasten worden gemonteerd bij je afgeleverd, maar NIET aan de muur bevestigd. 

Vrijblijvende offerte

Uiteraard wil je graag van te voren weten wat dit gaat kosten. Vraag daarom nu een offerte aan. 

Ik hoor graag van je welke samenstelling van Ivar je voor ogen hebt. Geef ook aan om welke diepte het gaat. Ook hoor ik graag of je de kasten wil afhalen of wil laten monteren en bezorgen. 

Stuur je bericht naar info@ditiserik.nl

Je ontvangt binnen enkele dagen een overzichtelijke offerte. Het aanvragen van een offerte verplicht je tot niets. 

Om het af te maken…

Wil je jouw Ikea Ivar kast laten zweven? Of wil je graag een mooie kastpoot? Wil je graag een knopje op de kast? Of een sierlijk stripje? Er is van alles mogelijk. Geef je wensen maar door! 

Op mijn website vind je  een ruim assortiment aan kastknoppen en een aantal kastpoten.
Ook de ornamenten van Flexywood maken van jouw kast echt iets bijzonders. 

Heb je ergens anders iets leuks gezien? In overleg is veel mogelijk. 

In het kort…

> kies op de website van Ikea de samenstelling van jouw Ivar kast.
> stuur deze samenstelling en je wensen naar: info@ditiserik.nl
> geef aan of je kiest voor afhalen of monteren&bezorgen.
> Erik verzorgt het bestellen/ophalen bij Ikea en het verven van de kasten.
> de kleurkeuze kun je eventueel ook later nog maken.

Zelf doen? 

Ben je handig? Heb je tijd?
Zelf je Ikea Ivar Hack uitvoeren kan heel leuk zijn! Ik help je graag aan de mooiste verf en de handigste klusspullen. Kom langs in Zwolle!

Het Atelier in Zwolle is elke vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Wandel vrijblijvend binnen. Uiteraard vind je er de Ikea Hack.
Daarnaast vind je er van alle kleuren van Fusion een voorbeeld op een kast of op een plank. Ook vertel ik je graag alles over de verf en hoe je de klus het beste kunt aanpakken.

Liever online winkelen? In de webshop op deze website vind je alles wat je nodig hebt voor je klus. Tip: bestel naast de verfkleur ook het handige kluspakket…. alles wat je nodig hebt. Na je bestelling krijg je toegang tot een uitgebreid stappenplan. Ook help ik je graag via Whatsapp of email.

Uiteraard kun je ook eerst vrijblijvend een offerte aanvragen. 🙂

Vragen?
Ik help je graag.

Stel je vraag in het online formulier hieronder. Of stuur een email naar: info@ditiserik.nl Bellen of Whatsappen kan ook: Tel. 06-13486753

* foto’s afkomstig uit het Atelier in Zwolle en van www.ikea.com

Let op! Ikea geeft aan dat de IVAR kasten aan de muur vastgemaakt moeten worden. Dit kan Atelier Dit is Erik NIET voor je verzorgen. 

Winkelmand