Dit is Erik

vakkenkast

met een vintage look!

gemaakt in het atelier.

Deze prachtige vakkenkast wordt ambachtelijk met de hand gezaagd, gemonteerd en gelakt. En wat is hij mooi he?! Gemaakt van A-kwaliteit populieren hout, robuust en superstevig. De vakken zijn ruim en handig ingedeeld. De schuine pootjes maken de vintage look helemaal compleet!

Gebruik de kast om het speelgoed van je kinderen overzichtelijk op te ruimen. Niet alleen handig maar ook nog eens een prachtige eyecatcher in huis! Of gebruik de kast in je onderwijs en laat kinderen sorteren en ordenen.

Op deze pagina vertel ik je alles over deze unieke kast!
Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Ik help je graag.

Groet van Erik

Het verhaal van de kast

In 2021 is in Zwolle basisschool De Proeftuin van start gegaan. Een fanatiek team werkt dagelijks aan mooi onderwijs met een goed doordacht en uniek onderwijsconcept. Een onderdeel van het concept zijn natuurlijke materialen. Deze vakkenkast is speciaal ontwikkelt voor deze basisschool en wordt ingezet in het dagelijkse kleuteronderwijs. 
Maar hoe leuk is deze vakkenkast bij jou thuis!? Breng orde aan in al je speelgoed. Uit het speelgoed in de kast kan gekozen worden. Wissel regelmatig met ander speelgoed. Zo is de keuze makkelijker en is er ook altijd weer iets nieuws. Beslis samen met je kind welk speelgoed de komende tijd in de kast mag. Geen plastic bakken in de kamer, maar deze prachtige kast!

De kast in detail…

Het materiaal

Is de kast perfect? Het is maar net hoe je het bekijkt. Ja, de kast is degelijk, zwaar en zit perfect in elkaar.
Ja, hij is netjes afgewerkt en aan elke detail is gedacht.
Nee, de kast is niet superstrak. Het hout heeft hier en daar een groefje, je ziet een houtnerf en s
oms zie je een oneffenheid. Dat maakt het mijn inziens zo’n geweldige kast. Hij is echt netjes hoor… maar je ziet dat de kast is gemaakt van natuurlijk materiaal: hout. Je ziet dat de kast met de hand is gemaakt en dat geeft hem nou net dat beetje extra charme. Geen strak fabriekswerk maar ambachtelijk handwerk. 

Het formaat

De vakkenkast heeft deze afmetingen:
Breed: 104 cm
Hoog: 90 cm
Diep: 41 cm 
Omdat de kast met de hand is gemaakt kan er hier en daar een paar millimeter verschil zijn. 

De vintage looks

De kast is afgewerkt met een speciaal op kleur gemengde lak op waterbasis. De lak heeft een vintage look en is milieuvriendelijk en kindveilig.  
Onder de kast zijn schuine pootjes bevestigd. Hierdoor wordt de vintage look extra benadrukt. De poten zijn bevestigd met 4 schroeven en stevig en robuust.

De kast in de praktijk

Zoals je aan het begin van deze pagina al hebt gelezen kun je de kast op verschillende manier gebruiken. Thuis is het de perfecte speelgoedkast om je speelgoed mooi te ordenen zodat makkelijk gekozen kan worden. Wissel regelmatig met opgeborgen speelgoed en doe dit samen met je kind. Zo is er altijd weer iets nieuws en blijf je het overzicht houden. 
Op school zet je deze kast in om je onderwijs te ondersteunen. Laat kinderen met natuurlijke materialen spelen, ze in deze kast verzamelen en ordenen. 

Zo bestel je de kast

De kast koop je all-in voor € 599,-. Je krijgt hiervoor een unieke handgemaakte kast die helemaal afgewerkt is en klaar voor gebruik. De prijs is exclusief eventuele bezorging (€ 49,95).

Levertijd

De vintage vakkenkast wordt in serie gemaakt. Als er net een serie klaar is dan is de kast uit voorraad leverbaar. Als de laatste serie net is uitverkocht is de levertijd ongeveer 6 weken. Informeer vrijblijvend naar de huidige voorraad. 

Speciaal voor scholen

Voor scholen en kinderopvang hanteren wij een korting als er meerdere kasten worden afgenomen. Op elke volgende kast ontvang je € 50,- korting. Voorwaarde is dat deze op hetzelfde adres kan worden afgeleverd. 
Scholen ontvangen een factuur en betalen achteraf. 

Vragen?
Ik help je graag.

Stel je vraag in het online formulier hieronder. Of stuur een email naar: info@ditiserik.nl Bellen of Whatsappen kan ook: Tel. 06-13486753

* foto’s met toestemming gebruikt en gemaakt door: Marja van Delden
@ basisschool De Proeftuin (www.de-proeftuin.com)

Winkelmand