In het Atelier – december 2022

Nu het jaar 2022 bijna is afgerond wil ik je iets vertellen over hoe het in 2022 in het Atelier ging en ik blik vooruit op 2023. 🙂

2022 is alweer het 4e jaar van Atelier Dit is Erik. Ik kan het zelf bijna niet geloven. Ook dit jaar is echt weer voorbijgevlogen! Het was weer een superdruk jaar. Soms zelfs wel eens iets te druk. Toch heb ik ook heel bewust genoten van alles wat ik heb gedaan. Het was ook het jaar waarin bij de start het Corona virus nog flink rondging en er allerlei beperkingen waren. Dat heeft de verkopen in het Atelier geen goed gedaan. Hoewel veel werd gecompenseerd door online bestellingen kreeg de verkoop van met name woonaccessoires wel een flinke tik. In de loop van het jaar ging de onzekerheid over het Corona-virus over in de onzekerheid over energieprijzen en de inflatie. Hoewel de verkopen van woonaccessoires redelijk stabiel bleef, merk ik bij mijzelf ook wel de onzekerheid over hoe het nu allemaal verdergaat. Ook prive waren er allerlei dingen die er speelden, helaas lang niet altijd positief. Ook dat zorgde voor onzekerheid. Ik kijk dus met gemengde gevoelens terug op 2022. Het is niet altijd feest. 😉

Toch kijk ik ook met een brede grijns terug op 2022. Het was geweldig om weer heel veel unieke kasten af te leveren. Het is echt elke keer weer een feestje om een tevreden klant te zien. Het was superleuk om al die online geplaatste bestellingen in te pakken! Ik heb het met plezier gedaan. Het was superleuk om jou als klant te ontmoeten in het Atelier of online. Ik heb mijn best gedaan je op een goede manier te helpen. Ik hoop dat dat is gelukt! Bedankt voor al je aankopen en gezellige praat online of in het Atelier. In 2022 ging ik van start met het geven van een cursus. Daar kijk ik ook met heel veel plezier op terug!
Het was fijn om betrokkenheid te ervaren toen – nog niet zo lang geleden – het Atelier regelmatig gesloten was i.v.m. de gezondheid en uiteindelijk het sterven van mijn moeder. Bedankt voor je begrip, je geduld en je medeleven. Dat was fijn om te ervaren!

In de laatste weken van 2022 is het Atelier extra geopend! Elke woensdag t/m zaterdag ben je welkom van 10 tot 17 uur. Ik help je graag met je laatste kerstcadeaus, het sfeervol stylen van je kasten, je verf- en klusattributen voor in de kerstvakantie en natuurlijk beantwoord ik graag al je vragen over wat dan ook! Zie ik je de komende tijd?

En dan op naar 2023
In het nieuwe jaar gaan we er weer iets moois van maken in het Atelier. Uiteraard krijgen weer veel oude kasten een nieuwe look. Je kunt weer alles van Fusion Mineral Paint bij mij aanschaffen. En over al die materialen geef ik je graag tips en trucs.
In 2023 ga ik weer een aantal keren de curus ‘pimpen als een pro’ verzorgen en zijn er weer een aantal korte en gezellige workshops te volgen. Ook in 2023 ga ik op zoek naar de leukste wooncadeaus. Bij Erik is er altijd een leuk wooncadeau voor jezelf of voor een ander te vinden. Ik verstuur ik het graag naar je… en ook in het Atelier help ik je graag.

In het voorjaar van 2023 ga ik iets nieuws opstarten. Verwacht geen spectaculaire veranderingen, maar wel een leuke toevoeging. Het zit nog alleen in mijn hoofd en het is dus nog geen uitgewerkt iets. Ik ben het al langer van plan en nu moet het er maar eens van komen! Dus hou de nieuwsbrieven en de website in de gaten. Als de plannen iets duidelijker zijn dan vertel ik je er meer over.

Voor nu wens ik je fijne kerstdagen, veel gezelligheid, lekker eten, een warm (t)huis, een feestelijk oud & nieuw en een fantastisch 2023 toe.

Erik

Winkelmand