Wie is Erik

Ik ben Erik. Ik hou van unieke spullen. Spullen die heel gewoon kunnen zijn maar ook altijd iets bijzonders hebben en die je niet overal tegenkomt! Je vindt op deze site allemaal leuke dingen voor thuis. De voorwerpen komen overal vandaan. In originele staat of compleet gerestyled, één ding hebben ze gemeen: allemaal uniek!

Vijf dagen in de week ben ik met veel plezier meester op een basisschool. Als hobby restyle ik al jaren oude kastjes en andere dingen voor in huis. Soms geeft een nieuw kleurtje een kast al een totaal andere uitstraling. Soms is er meer nodig en restaureer ik met veel plezier iets. Het uitdenken van de mooiste oplossing vind ik leuk om te doen. Soms mislukt dat, vaak lukt dat goed.

Sinds ik (weer) in Zwolle woon heb ik de mogelijkheid om uitgebreid te klussen in een ruime schuur. Al jaren vinden m’n projectjes zijn weg via marktplaats. Nu is het tijd voor een eigen website. 😀

Ik heb een zwak voor kastjes. Kastjes met laden zijn mijn favoriet… of zonder een laatje maar met deurtjes of een klepje. Kastjes met poten of juist weer zonder poten. Mijn huis staat vol met kastjes… in alle formaten en kleuren. Kastjes zijn leuk! 🙂

Ik heb een zwak voor kringlopen. En dan vooral voor de unieke spullen die ze soms zomaar ergens tussen hebben liggen. Heerlijk struinen op zaterdagmiddag en dan na uren thuiskomen met maar 1 dingetje. En die unieke dingetjes vind je hier! Kringlopen zijn leuk! 🙂

Wil je in het bezit komen van de unieke én betaalbare voorwerpen die op deze site staan? Stuur een mail naar info@ditiserik.nl. Alle items zijn echt uniek; dat wat je ziet krijg je ook.

Live zien? Dat kan! Kom op afspraak langs in Zwolle. Informeer naar de mogelijkheden. Ik help je graag.

Met vriendelijke groet,

Erik