Erik & de lockdown

Erik & de lockdown – winkelen op afspraak – veel gestelde vragen.


Vanaf 3 maart start er een nieuwe fase in de lockdown.  
Ik ben blij dat het Atelier weer geopend mag worden. 🙂 Je bent weer welkom om in het Atelier te komen kijken naar kasten, verf en woonaccessoires. Op deze pagina lees je hoe het werkt en vind je antwoorden op veel gestelde vragen. Ook in deze periode gaan we er samen weer een mooie tijd van maken!

Maak een afspraak en kom langs!
Een afspraak maken kan op donderdag, vrijdag en zaterdag.
Neem contact op met Erik. Dat kan op 3 manieren:
– Bel met 06-13486753
– Stuur een bericht via WhatsApp 06-13486753 of via Facebook, Instagram of gebruik het contactformulier onderaan deze pagina.
– Mail naar info@ditiserik.nl
Geef aan naar welke dag en welk tijdstip je voorkeur uitgaat.
Ik reageer zo snel mogelijk.

Je bent welkom met 2 personen.
In het Atelier blijven de algemene regels gelden (afstand houden & dragen mondkapje)

Ben ik verplicht om iets te kopen?
Zeer zeker niet! Je bent ook van harte welkom als je even lekker wilt rondkijken tussen alle nieuwe woonaccessoires, de kasten van alle kanten wil bekijken, de kleurplanken wil vergelijken of de kwaliteit van de radarklokken wil zien. Voel je niet verplicht om iets te kopen!!

Hoe lang mag ik blijven?
Ik werk in tijdslots van 1 uur. Je hebt dus een uur de tijd om rond te kijken, vragen te stellen en met mij te kletsen. Heb je minder tijd nodig dan vertrek je gewoon wanneer je dat wil. Na een uur is het mogelijk dat ik een andere afspraak heb.

Kijk je mij de hele tijd op de vingers?
Nee. Ik vind dat zef ook niet prettig dus zal dat bij jou ook niet doen. Ik ben er tijdens het bezoek voor je en beantwoord graag al je vragen, maar wil je met z’n tweeen of alleen lekker rondneuzen dan is dat geen probleem. Ik ga gewoon aan het werk met een kast.

Is afhalen nog mogelijk? (Click & Collect) 
Jazeker, dat blijft mogelijk. In de webshop op deze site vind je alle spullen uit het Atelier. Zie je iets leuks dan voeg je dit toe aan de winkelmand. In de volgende stap laat je je gegevens achter en kies je voor ‘afhalen in het Atelier’. Je kiest vervolgens voor ‘betalen via Ideal’ of ‘betalen bij afhalen’.

In het opmerkingenvak vul je in wanneer je graag de spullen wil komen op halen. Ik kom zo snel mogelijk met een reactie. 

Blijft het het gratis bezorgen in de regio mogelijk?
Jazker, dat blijft mogelijk. Alle spullen uit het Atelier (ook de kasten van Erik) zijn te bestellen via de webshop op deze site. Bestellen kan via de bestelknop. In de stap na het bestellen kun je kiezen voor het ‘bezorgen in de regio’.  Bezorgen in de regio blijft  gratis! Onderaan dit bericht lees je op welke dag ik waar kom. De betaling kan via Ideal in de webshop of contant of met pin bij afleveren.  De verschillende opties kun je aanvinken in het bestelproces.

Het is mogelijk om de (kleine) kasten van Erik even op proef thuis te hebben. Een kast kan bijvoorbeeld een aantal dagen bij je komen ‘logeren’. Je kunt de kast dan goed bekijken en later een beslissing nemen. Past de kast bij jou dan betaal je via een Tikkie. Past de kast toch niet bij jou dan haal ik hem weer op. We maken hiervoor een nieuwe afspraak. Voel je vrij om dit te doen! En voel je bij twijfel niet bezwaard om de kast retour te doen. 

Liever een grote lamp of klok vrijblijvend uitproberen? Ook dat is mogelijk! Liever een heel aantal woonaccessoires op proef? Ook dat is mogelijk! Je betaald achteraf voor de spullen die je wil houden. 

Ik wil graag een verfkleur uitkiezen. Kan dat?
Dat kan! Het beste kun je op afspraak langskomen in het Atelier Maar ik heb ook setjes met kleurplank(jes) en deze bezorg ik graag bij je. Je kunt dan thuis rustig een kleur uitkiezen. Daarnaast is het ook mogelijk om een zichtzending met verschillende kleuren bij je thuis te ontvangen. In de zichtzending vind je ook handige klusspullen waar je uit kunt kiezen. Er zit een prijslijst bij. Zo zie je precies wat iets kost. Je betaald achteraf alleen voor de spullen die je wil houden. Het afhalen van een zichtzendig is ook ook mogelijk. Neem gerust contact met me op… dan gaan we het regelen.

Kun je ook langskomen voor advies?
Ja, dan kan. Ook tijdens de lockdown kom ik graag bij je langs.  Wil jij jouw kast laten restylen? Dat doe ik graag voor je. 

Ik neem tijdens het bezoek kleurplanken mee en samen kunnen we brainstormen over je wensen en de mogelijkheden. Je ontvangt een vrijblijvende offerte. 

Ik wil iets retourneren. Kan dat?
Ja dat kan! Soms is een product net niet dat wat je er van had verwacht. Over iets retour doen doe ik niet moeilijk. Kom op afspraak langs in het Atelier. Je kunt een nieuw product uitkiezen of je krijgt je geld terug. Heb je liever dat ik de spullen kom ophalen? Dat is mogelijk in de regio. Neem contact met me op.

Ik woon niet in de regio. Wat nu? 
Alle kleine spullen worden verstuurd via DHL. Dat kan al voor € 4,95 en is vanaf € 50,- gratis!

Retour sturen is ook mogelijk. De kosten hiervan (€ 4,50 via DHL punt) zijn voor jouw rekening. Kasten en afhaalartikelen kunnen ook buiten de regio bezorgd worden. Neem vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden. Ik help je graag.

Hoe kan ik je bereiken? 
Heb je vragen? Neem contact met me op via onderstaand contactformulier, bel me op 06-13486753 of stel je vraag via Whatsapp. Ik help je graag.

Laten we er samen een mooie tijd van maken!

Met vriendelijke groet,
Erik

Bezorgen in de regio:
Maandag: Berkum, Nieuwleusen, Oudleusen, Ommen, Dalfsen, Den Ham, Hardenberg.

Dinsdag: Aa-landen, Stadshagen, Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis, Kampen.
Woensdag: Zwolle-Zuid, Heino, Wijhe, Raalte, Olst.
Donderdag: Wapenveld, Heerde, Wezep, Oldebroek
Vrijdag: Rouveen, Staphorst, Meppel, Steenwijk.
Twijfel je of ik ook bij jou kom? Vraag gerust.
Bezorging vindt meestal plaats in de avonduren. Het tijdstip in overleg met jou.