Kast opknappen door Erik

Wil jij je kast laten opknappen? Dat kan Erik voor je doen!

Ik vind kasten interessant. Hoe dat kan weet ik niet. Steeds weer merk ik dat aan elke kast een verhaal vast zit. Vaak vindt de eigenaar van de kast het verhaal niet heel spectaculair. Toch is elk verhaal weer leuk en bijzonder om te horen.

“We hebben deze boerderij gekocht en de oude eigenaren hebben deze oude kast achtergelaten. Hij ziet er nu niet uit… kun je hier ook wat mee?”

Jazeker kan ik daar wat mee! Soms is een vakkundige schoonmaakbeurt en het ophalen van de oude kleur al genoeg om de kast een compleet nieuwe look te geven. Soms is er iets meer voor nodig. Een nieuwe verflaag in een eigentijdse kleur kan dan een prachtig resultaat geven.

We hebben eigenlijk geen kast met een verhaal,
maar een lamp met een verhaal.
Doe je ook lampen?
De lamp was van Oma.

Ook dat is mogelijk. Of het nu een grote of kleine kast is, zelfs een houten lamp renoveren is mogelijk. Ik denk graag met je mee.

Hoe werkt het?

Neem contact met me op via Whatsapp, mail of telefoon. App bijvoorbeeld een foto van de kast. Geef in het kort aan wat je wensen zijn. Ik laat je dan zo spoedig mogelijk weten of ik mogelijkheden zie.

Vervolgens maken we een afspraak. Als het een grote kast is kom ik even bij je langs. Bij kleine spullen mag je gerust binnen komen wandelen in het Atelier. Samen bekijken we de kast en bespreken we je wensen. Geef gewoon aan wat je denkt, waar je over twijfelt en welk eindresultaat je voor ogen ziet. En als je niets weet dan brainstormen we samen over wat er allemaal mogelijk is. (vind ik leuk)

Als je wensen duidelijk zijn dan maak ik een vrijblijvende prijsopgaaf waarbij ik aangeef wat ik allemaal ga doen. En ik geef aan op welke termijn ik de kast kan renoveren. Als je de prijsopgaaf hebt gekregen mag je gerust je tijd nemen om er over na te denken.

Als je akkoord hebt gegeven ga ik voor je aan de slag. ?

Geen kast staan? Maar wel wensen?
Op de site zie je al veel ‘kant en klare’ kasten. Ze zijn al gerestaureerd en kunnen op korte termijn al bij je thuis staan.
Op de website vind je ook een aantal kasten waarvan jij de eindkleur nog kunt bepalen. De kasten zijn al gereinigd en voorzien van een laag grondverf. Als jij een kleur hebt gekozen ga ik voor je aan de slag. Binnen enkele weken heb je dan een ‘nieuwe’ oude kast in huis.

Ik hoor graag van je,

Groet, Erik