Bestellen bij Erik

Heb je een leuke kast gezien? Je bent van harte welkom in het Atelier! Elke zaterdag is het Atelier open van 10.00 tot 16.00 uur. Op andere dagen is een afspraak altijd mogelijk.
Wil je dat ik een kast even voor je reserveer. Mail, App of bel gerust. Tot het moment dat je komt reserveer ik de kast vrijblijvend voor je.

Woon je verder weg? In Zwolle kun je heerlijk winkelen! Het is een stad dat aanvoelt als een dorp. Het Atelier zit tegen het winkelcentrum aan. Vlakbij kun je gratis parkeren. Vanaf het Atelier wandel je zo naar de winkelstraten van Zwolle. Dus een dagje Zwolle is het overwegen echt waard!
Lukt het langskomen niet? Op de site staan veel foto’s, zo krijg je een goed beeld van hoe de kast er uit ziet. En heb je vragen? Stel ze gerust.

Als je een keus hebt gemaakt kun je de kast gelijk meenemen. Lukt dat niet dan is bezorgen natuurlijk ook mogelijk. Tegen een kleine vergoeding kom ik de kast keurig netjes bij je afleveren.

Heb je vragen? Wil je een afspraak maken? Wil je iets bestellen? Stuur dan een mail naar: info@ditiserik.nl. Of app/bel naar 06-13486753

Met vriendelijke groet,

Erik