Een fijn oud en nieuw voor jou en de mensen die je lief zijn! πŸ™‚

Ik schrijf dit stukje op de laatste dag van 2021. Zo’n laaste dag van het jaar geeft bij mij altijd het gevoel dat ik iets afsluit en dat ik morgen weer aan iets nieuws ga beginnen. Dat afsluiten klopt natuurlijk wel…. 2021 is klaar. Morgen starten we met een nieuw jaar. Maar heel veel anders zal het ook niet zijn. Gewoon weer een nieuwe dag! Toch voelt het ook wel weer als een nieuw begin met nieuwe kansen en uitdagingen! Goede voornemens worden ze ook wel eens genoemd. Halverwege december begint bij mij het gevoel van ‘iets nieuws’ al een beetje te kriebelen en komt de vraag steeds vaker in me op wat ik in het nieuwe jaar ‘anders’ en ‘beter’ ga doen. Tijdens de Kerstdagen heb ik daar heerlijk rustig over kunnen nadenken. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik het allemaal niet heel veel anders ga doen. πŸ™‚ Ik geniet enorm van mijn werk en dat wil ik zo houden ook.

Toch zijn er wel kleine dingen die ‘anders’ kunnen. Ik ben van plan om me de komende tijd meer op het restylen van kasten te gaan richten. In de maanden november en december was het super leuk om druk te zijn met woonaccessoires. Het was leuk om het Atelier sfeervol in te richten. En gelukkig was het financieel gezien ook erg succesvol. Toch kwamen de kasten in het Atelier een beetje in het gedrang. Ik weet nog goed dat er een onbekende klant binnenkwam die verrast uitriep ‘wat een leuke cadeauwinkel’. Superlief natuurlijk. Maar ik wil helemaal geen cadeauwinkel zijn. πŸ™‚ Ik wil een kasten-restyle-winkel zijn…. en dat ben ik ook. Het overvolle Atelier sloot misschien wel perfect aan bij de sfeervolle maanden november en december. Dus niks mis mee.
Maar vanaf januari ga ik met het Atelier weer ‘Back to Basic’. De kasten krijgen een prominente plek. De woonaccessoires krijgen een mooie plek in de webshop. Je kunt ze online bekijken en bestellen. Afhalen en bekijken in het Atelier is mogelijk. Of laat het makkelijk thuis bezorgen. Op een aantal kasten in het Atelier presenteer ik mooie wooncadeaus.
De lockdown duurt nog even… maar als deze voorbij is zie ik je weer graag in het vernieuwde (kale πŸ™‚ ) Atelier. Van harte welkom!
Tot die tijd nodig ik je uit op mijn website. De komende weken verschijnen daar een heel aantal nieuwe kasten met nieuwe accessoires.

En jij? Wat zijn jouw goede voornemens?

Groet van Erik

Winkelmand