Private Shopping

De term Private Shopping kom je tegenwoordig veel tegen. Op afspraak krijg je de kans om in je eentje ergens te gaan winkelen. 

Ook bij mij is het mogelijk. Op je gemak kijk je rond in het Atelier. Je kunt alle kasten rustig bekijken en alle vragen stellen die je wil. Ik heb de tijd voor je en kan je het beste advies geven.   

Stel dat je thuis aan een leuke pimpopdracht van je kast wil beginnen, maar je twijfelt over de aanpak. Je bent misschien onzeker over de huidige verflaag en hoe je dat het beste kunt behandelen Je wil weten hoe je moet beginnen en welke materialen kun je het beste gebruiken. Tegelijk twijfel je over het soort verf en welke kleur je het beste kunt kiezen. Dan is Private Shopping echt iets voor jou! 

Aan de hand van een foto of bijvoorbeeld een lade van je kast bespreek ik met je hoe je jouw project het beste kunt aanpakken, welke producten je voor deze kast kunt gebruiken en in welke volgorde je het beste kunt werken. 

Natuurlijk vind ik het leuk als je de producten vervolgens ook bij mij koopt, maar dat ben je niet verplicht. En daar mag je ook een keuze uit maken. Samen zorgen we ervoor dat jouw projectje een succes wordt! 

Twijfel je over de kleur? Je mag kleurplanken meenemen om thuis rustig een kleur te kiezen. Tijdens je project kun je via Whatsapp vragen aan me stellen. 

Via onderstaand formulier kun je je opgeven. (of Whatsapp naar 06-13486753) Geef je voorkeur voor dag en tijdstip aan. In principe kan het elke dag van de week, maar omdat ik ook andere werkzaamheden heb, gaat mijn voorkeur uit naar de avond of het begin van de week. Samen komen we vast wel tot een goed moment. 

 Leuk hè! ?

Ik klets graag over projecten dus we gaan er samen iets leuks van maken. 

Hartelijke groet, Erik

 

Covid-19 maatregelen: 
(Voor jouw en mijn veiligheid) 

We komen alleen of met maximaal twee uit hetzelfde huishouden.
We komen alleen als we geen klachten hebben.
Bij binnenkomst wassen we eerst onze handen. 
We houden ook in het Atelier 1,5 meter afstand. 
We zitten zo min mogelijk aan spullen. 
Tussen de Private Shopping momenten in, worden diverse zaken gedesinfecteerd.